Public Event

Public Event är ett eventföretag med bas på seglarmetropolen Marstrand, ca 45 min norr om Göteborg. Vi är specialister på västkusten och har inriktat oss på kickoffer, konferenser, möten, aktiviteter och upplevelser. Därför erbjuder vi oss att ta hand om ditt företags alla event under året, stora som små.

Vi som driver Public Event är födda och uppvuxna på Marstrand och har arbetat med event och företagsevenemang i flera år. Tillsammans arbetar vi för att tillgodose kundens önskemål och behov på absolut bästa sätt. För oss är ingen uppgift för svår.

Här kan du läsa våra regler och villkor

Vi kan västkusten

Dennis Kollberg

Ägare

Grundare av Public Event med stort nätverk och kundkontakter inom restaurang och en rad andra branscher. Utbildad, internationell inköpsekonom och alumn från Handelshögskolan i Göteborg. En entreprenör från en företagarfamilj som drivit eget i många år. Expert på fiske och duktig på att tillaga det som fastnat på kroken. Idéspruta med högt tempo som alltid gör det lilla extra för kunden.

dennis@public-event.se
+46 (0) 735-30 26 54

Frida Dahlberg

Ägare

Van projektledare som har arrangerat event i flera år, både privat och professionellt. Högskoleexamen i sociologi, musikalartistutbildning från Stockholm base academy och diplomerad bröllopskoordinator. Erfarenhet inom medieproduktion med stora tv-produktioner som Idrottsgalan, Let’s Dance, Alla bygger m.fl. Stort engagemang och kundfokus gör nästintill allting möjligt.

frida@public-event.se
+46 (0) 735-42 01 48