TEAMBUiLDING & KICKOFF

Varför är teambuilding viktigt för ditt företag?

Det finns många fördelar med teambuilding för företag. Det stärker produktiviteten, ökar medarbetarnas motivation och uppmuntrar till samarbete.

5 tips - Därför är teambuilding viktigt!

Ett starkt team skapas inte enbart genom att anställa kompetent personal, det måste byggas. Har du någon gång funderat över varför vissa företag löser problem så smidigt och snabbt medan andra företag kämpar med minsta lilla problem? Svaret är teamwork! När människor kommunicerar och samarbetar på ett bra sätt i respektive avdelning och alla på företaget fungerar som ett stort team är det lättare att nå företagets affärsmål.

Tips! En teambuilding-aktivitet bör hållas utanför arbetsplatsen och ge de anställda en förutsättning att umgås i en icke arbetsrelaterad miljö.

1. Bygga team

Målet med teambuilding är att stärka banden mellan kollegor och bygga ett team. Att tillsammans vara kreativa och lösningsorienterade. Om alla jobbar gemensamt för att lösa uppgiften i stället för att jobba individuellt hjälper det er att skapa en gruppstrategi och bli bättre på att kommunicera. Eftersom allt fler företag låter sina medarbetare jobba på distans, åtminstone en del av tiden, blir teambuildande aktiviteter desto viktigare för att hålla ihop gruppen. Teambuildning är en fantastisk anledning att få medarbetare som kanske inte jobbar nära i vanliga fall att arbeta tillsammans.  

2. Öka motivering hos medarbetare

Teambuildande aktiviteter är roliga, och ett trevligt sätt att visa uppskattning för sin personal. Om en medarbetare känner sig uppskattad, ökar det motivationen och det är större sannolikhet att de i sin tur ger mer tillbaka till företaget.

3. Förbättrad kommunikation

Att öva på att kommunicera i situationer utanför jobbet är lärorikt. En av de största fördelarna med teambuildande aktiviteter är att de fungerar så bra för att förbättra kommunikationen. För många företag är just kommunikationen ett mål för teambuildingen och att bygga broar mellan olika avdelningar, vilket är positivt för hela organisationen. 

4. Problemlösning

GEOEVENT är ett bra tillfälle att lära sig lösa problem i en annan miljö och utanför arbetsplatsen. Teamet får gemensamma mål att lösa och dessa erfarenheter tar gruppen med sig till arbetsplatsen. 

5. Lär känna ditt team

GEOEVENT tillåter teamet att stänga av ”arbetsläge” och verkligen koppla av och engagera sig med resten av sina lagkamrater. Att interagera med kollegor i en annan miljö kan hjälpa till att främja tätare relationer mellan alla. 

Varför ska du välja GEOEVENT som teambuilding-aktivitet?

Visste du att?

Ni kan kombinera aktiviteten med ribbåtstur, havsfiske, quiz, bastuflotte, dryckesstopp, middag, eller varför inte ostonöppning.
Hör av dig, så hjälper vi dig!

OBS!

16/6 - 31/8 flyttar Doris till Koön, Hedvigsholmen.

Fortfarande på Marstrand, men inte på Marstrandsön. Nära Marstrands Havshotell. (Den 1 september är Doris tillbaka på Marstrandsön igen).

info@publicevent.se

Kontakta oss gärna!

Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan. För oss är ingen uppgift för svår.