TEAMBIULDING & KICKOFF

Varför ska du välja GEOEVENT som teambuilding-aktivitet?

Finns det något roligare än en riktigt bra kick-off tillsammans med sina kollegor! Upplev samtidigt Marstrands vackra natur. Omgivningarna och miljöerna är fantastiska.

Därför är GEOEVENT en bra aktivitet för företaget:

Prisvärt

Vi kan anpassa kostnaden för eventet efter er budget. GEOEVENT kan kombineras med allt från ribbtur till dryckesstopp, ostronöppning, bastubad och havsfiske.

Unikt och minnesvärt

Att komma ut till Marstrand med arbetskamraterna och spendera en dag i vacker miljö och samtidigt delta i ett event med arbetskollegor är väldigt uppskattat och blir ett fint minne att ta med sig.

Idétorka

Det kan vara svårt att komma på något annorlunda och kul för företagets teambuilding eller kickoff. Inte minst när man måste följa en viss budget. GEOEVENT löser era problem eftersom aktiviteten är så anpassningsbar.

Planeringen

Att planera ett event eller kickoff kan kännas som en stor och komplicerad uppgift. Ytterligare en sak att addera till att-göra-listan. Tiden kanske helt enkelt inte finns för att planera ett event. Genom vår långa erfarenhet och gedigna lista av samarbetspartners kan vi lösa de flesta önskemål.

Smidigt och lätt

Vi ordnar så att ni får en trevlig dag tillsammans. Vi kan hjälpa er med allt från tävlingsaktiviteter och transport, till mat. Vi har flera samarbetspartners som vi arbetar med regelbundet. Vill ni göra en del av planeringen eller att vi kommer till ert event så går det naturligtvis också bra.

Kul!

Sist men inte minst. Det är roligt! GEOEVENT är helt enkelt en rolig aktivitet för dig och ditt team och ni är garanterade många skratt. 

Varför är teambuilding viktigt för ditt företag?

Funderar du fortfarande?

Du kanske har fått uppdraget att ordna företagets kickoff eller teambuilding och behöver lite hjälp på vägen. Hör av dig till oss med eventuella frågor eller om du vill ha tips och råd, så hjälper vi dig att hitta en bra lösning som passar just er! Vi ordnar aktiviteter för grupper mellan 10-500 personer. 
Vi hörs!

OBS!

16/6 - 31/8 flyttar Doris till Koön, Hedvigsholmen.

Fortfarande på Marstrand, men inte på Marstrandsön. Nära Marstrands Havshotell. (Den 1 september är Doris tillbaka på Marstrandsön igen).

info@publicevent.se

Kontakta oss gärna!

Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan. För oss är ingen uppgift för svår.