teambuildande aktiviteter

Lyckas med vårens kickoff

Vi har erfarenhet att sätta samman koncept för både små- och stora grupper.

Ett nytt år, vilket innebär att det är dags att planera årets kickoff och teambuildande aktiviteter. En kickoff är ett bra tillfälle att fira förra årets framgångar och få möjlighet att brainstorma och planera för 2024.

 

Syftet med teambuilding är att svetsa samman företagsgruppen.

Genom att arbeta tillsammans i roliga och engagerande teambuilding-aktiviteter främjas samarbete, problemlösningsförmåga och kommunikation. Ett starkt och sammanhållet team skapar bättre kommunikation, glädje och en mer sammanhållen grupp.

Att samlas tillsammans och göra teambuildande aktiviteter är både roligt och värdefullt för det gemensamma arbetet.

Vad kan man göra på en kickoff?

Oavsett vilken typ av kickoff som just ni väljer, så kan vi på Public event hjälpa er!

Ett viktigt inslag i en lyckad kickoff är att umgås under aktiva former. Här har vi samlat våra populäraste aktiviteter. Klicka på respektive aktivitet för att läsa mer:

Funderar du fortfarande?

Du kanske har fått uppdraget att ordna företagets kickoff eller teambuilding och behöver lite hjälp på vägen. Hör av dig till oss med eventuella frågor eller om du vill ha tips och råd, så hjälper vi dig att hitta en bra lösning som passar just er! Vi ordnar aktiviteter för grupper mellan 10-500 personer. 
Vi hörs!

OBS!

16/6 - 31/8 flyttar Doris till Koön, Hedvigsholmen.

Fortfarande på Marstrand, men inte på Marstrandsön. Nära Marstrands Havshotell. (Den 1 september är Doris tillbaka på Marstrandsön igen).

info@publicevent.se

Kontakta oss gärna!

Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan. För oss är ingen uppgift för svår.